Free Nitrox Enriched Air
Photography button
Joomla Just for Sharing - Joomla Club Templates and Extensions
Oonas Dive Club-NL

Oonas Dive Club & Hotel werd opgericht eind 1989 en is een van de langst bestaande duikscholen in de Rode Zee.  We hebben een uitstekende ligging aan het strand aan het rustige noordelijke uiteinde van Na'ama Bay in Sharm El Sheikh.   Ons centrum is erg populair bij groepen, personen en families die op zoek zijn naar een vriendelijke, informele maar professionele omgeving.  Onze faciliteiten combineren hotel met restaurant en bars, en een goed uitgerust duikcentrum met onze eigen boten.

WINNAARS: Bij stemming gekozen als beste PADI Overseas Dive Centre 2010 door Sports Diver Magazine.

Onze kleine groepen en cursussen creĆ«ren een intieme en gezellige sfeer tussen gidsen, gasten en bemanning, en ons multi-nationale personeel spreekt een aantal talen, zodat voldaan wordt aan de behoeften van gasten uit veel verschillende landen, zowel boven als onder water.  Onze unieke sfeer is de reden waarom zo veel duikers jaar na jaar terugkeren naar Oonas!

Bootduiken
Oonas Dive Club is de eigenaar van twee boten en er wordt elke dag gedoken vanaf onze boten.  Beide zijn grote dagcruisers met ruime zonneterrassen, een salon, kombuis, toiletten en dekken ontworpen voor het duiken. De dagelijkse route voor onze boten wisselt tussen een breed scala van gebieden in het Ras Mohammed National Park, de Straat van Tiran en andere locaties aan de kust.Duikcursussen
De Oonas Dive Club biedt ook het volledige scala van PADI recreatieve duikcursussen, van Discover Scuba Diving en Bubblemakers (inleidende/proefduiken) tot het PADI Master Scuba Diver brevet, de kwalificatie van het hoogste niveau op het gebied van recreatief duiken.  Al onze medewerkers zijn PADI-gekwalificeerde instructeurs die in staat zijn om cursussen te geven in een brede waaier van talen. 


Oonas Hotel

Het Oonas Hotel biedt een op zichzelf staande oase in het rustiger gedeelte van Na'ama Bay, op slechts 15 minuten lopen van het bruisende centrum in Na'ama Bay.  Het is klein en zijn persoonlijke aard is uniek onder de enorme hotelcomplexen die zijn opgetrokken in de directe omgeving. Het hotel is onlangs gerenoveerd en beschikt over 16 kamers en 4 suites, allemaal voorzien van een eigen badkamer, airconditioning, satelliet TV, koelkast en thee-/koffiefaciliteiten.   Alle kamers hebben een balkon met uitstekend uitzicht op zee en over Na'ama Bay.

Ons restaurant op het hoofdterras en onze bar op het dak met prachtig uitzicht bieden de hele dag door een breed scala aan Egyptische en continentale snacks en gerechten.  De bar is een bekende 'apres-dive' plek waar duikers samenkomen om te genieten van een ijskoud biertje en verhalen over de dagelijkse gebeurtenissen te delen.

Boekingsinformatie

Het is zeer makkelijk om een reservering bij Oonas Dive Club te maken, stuur ons gewoon een e-mail of gebruik ons aanvraagformulier op de website en laat ons weten wat u zou willen doen.  Wij zullen snel reageren met een volledige aanbieding en een kamer voor u boeken.

Website: www.oonasdiveclub.com
E-Mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Telefon: +20 69 3600 581
Facebook: Oonas Dive Club